Moi!

Baletti on ihanaa, ihanaa, ihanaa. Baletti on ihanaa, askedaskedaa!! No joo, kröhöm, pieni purkautuminen... Niin, baletti on tosiaankin mitä ihanin asia. Jos en vois tanssii balettii, ni en tiiä et mitä tekisin, koska baletti on miulle henki ja elämä, kaikki kaikessa.

Oih, balettielokuvat on kans ihania. Vaik ne onkii vähä sellasii hollywood-sentimentaalikökköä, mut yks balettielokuva yllätti meikäläisen hyvällä tavalla. Kyseessä on nimittäin sen niminen elokuva kuin Center Stage. Se kertoo nuorista baletinopiskelijoista, jotka pääsee tanssimaan johonkin American Ballet Companyyn, tai johonkin vastaavaan, mut enivei. Se on melkoisen hyvä elokuva ja siinä näytetään tosi ihania tanssikohtauksia, uhhh!!!

Mie siis rakastan balettia yli kaiken ja nyt ko meil on mein balettikoulusta joululomaa, ni mie aion nyt harjotella joka päivä balettia, et sit loman jälkeen ois kivuttomampi mennä takasin balsutunnille ja et sit toivon mukaan kehittys koko ajan ylöspäin ja ylöspäin.

Voih, mie haluaisin tanssii oman balettisoolon! Mie oon ihan hulluna sooloihin baletissa, mut niist ryhmäkohtauksista en oikeen tykkää. Tai siis tykkään katsoa, mutten olla itte mukana. Mie tanssisin kaikkein mieluiten sooloja, jos saisin ite päättää. Kaikist mieluiten haluaisin tanssia Don Quijoten Kitrin roolin, jos pitäis valita, et minkä roolin tanssis mieluiten baletissa. Haluaisin tanssii just Kitrin roolin, koska se on sellanen ihanan dramaattinen ja simmonen... Tai sit haluaisin tanssia sen jonkun Esmeraldan roolin, sen millon se tamburiini kädessä kun se tanssii. En kyl tiiä, et mistä teoksesta tää tanssi on, mut miust se on vaan niin kiva.  Eli näin tällä kertaa. Hyvää joulua!!!!

223880.jpgOih, tahtoo esittää kans Odettea/Odilea ( 3