Hellurei. Tulin just äske Arja Tervon vetämältä balettikurssilta. Tai no just ja just ja äske ja äske, oonha mie sentää nyt jonku aikaa ollu tääl kotona, mut kuitekii. Siis, tästä mainitusta balettikurssista. Sitä oli pitämässä siis Arja Tervo, joka on balettitanssijana Suomen Kansallisbaletissa. Se oli tosi hyvä kurssi, siel oppi kaikkii hyvii juttui, esmes vartalon hallinnasta.

 Siellähä myö vaa senku räpiköitii minkä ehittii, tai siis lähinnä mie siel räpiköin, tuntu et muut meni niinku pitikin. Mut joo, onnistu miultkii jotai juttui, esimerkiks yks piruettisarja meni ku unelma. Tai ainakii melkei, mut whatever. Mut mie en oo tosiaankaa mikää prima ballerina, tai siis et ko kattoo tanssisalin peileistkii itteää, ni tuntuu ko siel ois joku ruma ankanpoikanen linjakkaan joutsenen sijasta. Miul o yleensä tanssitunneilla semmone 'paha tapa' et mie vertailen kauheest itteeni toisiin. Ja sit mie masennun, ko miun jalka ei nousekkaan yhtä korkeelle tai et mie en pystykkää meneen nii montaa piruettia ku tyylii joku luokan priimus.

 Mutta, jos mie nyt kuitekii nousen täältä itsesäälin syövereistä puhumaa jotai asiaaki. Elikkäs huomen on aivan ihqudaa päivä, koskapa huomenna on miun elämän ensimmäinen jazztanssitunti! Miut siirrettii suoraa jazzin perustunneille, vaik mie luulin et mie jouvun alottamaa alkeistunneilta. Mut tota oonha mie, mei tanssiopen sanoin, harrastanu tanssii aika kauan. Jos nyt lyhyest kävisin täs joutessaa oman tanssihistoriani läpi.

 Eli mie alotin tanssimisen jotai about 4-vuotiaana, ko mei äiti vei miut satubalettiin. Ja siitä lähtien oon aina jotain tanssinu. Ei oo siitä asti ollu yhtään vuotta jollon en ois tanssinu jotai. Oon tanssinu muunmuassa kansantanssia sillon joskus pienenä ja sit oon tanssinu streetjazzia ja discotanssia. Discotanssin lopetin viime keväänä, ko se ei enää tuntunu miun jutulta.

 Ohhoh, tulipas tota tekstii suollettuu aika paljo, mut pitäähä ihmisen sentään päästä välillä purkamaan itseään johonkin... No, mitäs tässä enempää horisemaa, ei tätä kukaa kummiskaa ikinä lue, itekseni tässä vaan jotain tyhjänpäivästä polotan. Hei Hei. ......