Heips taasen!

En ookkaa taas kirjotellu vähään aikaan, laiskuusko iski- ei kun "kiireet" !!!, tietysti... : D
No on miul ollukkii täs pari päivää aika hektistä: perjantain oli ruotsin kirjotukset ja mie oon ollu täs vähän kipee, yskittää ja nenä vuotaa nytkii.
 Meil alko tänää koeviikko, tai siis  tänään oli ensimmäinen  valmistelu.  Mut miul ei ollu  ollenkaan  mitään valmisteluja,  koska miul ei oo ollekaa mitää kokeit huomen. Itse asiassa miul on koko tää loppuviikko vapaata koulusta. Mut miul on maanantaina enkun kirjallinen ja miul ois sinä samaisena päivänä yhteiskuntaopin valmistelu klo 12, mut mie en tod.näk. sinne mee, koska miul menee varmaan sinne kahteen asti se kirjallinen, ainakin ruotsissa olin sinne kahteen saakka. Ja sit seuraavana päivänä, eli tiistaina miul on siis se yhteiskuntaopin koe ja varmaan jonkinnäköne psykan valmistelu. Sit keskiviikkona on siis psykan koe. Mut mie en tiiä et onks enkust mitää valmisteluja, mut enkust meil on kummiskin perjantain koe. Ruotsist se mein ope ei pitäny ko semmosen pienen "kokeen". Se ajatteli, ettei myö mitää kokonaista koetta jaksettais tehä, koskapa meillä oli ne kirjotukset. Mut mein enkunope pitää todennäköisesti oikeen kunnon täysimittaisen kokeen, vaik meil kui ois kirjotukset, jos mie sitäkää yhtää tunnen... Siinä siis koulujuttuja.

 *valitusta*, miun jalat on ihan saaketin kipeet, johtuen maanantaisesta jazztunnista. Ne oli eilekii kipeet, mut tänää ne on vieläkii kipeemmät ko eile. Mie en muistanu nimittäin venytellä sillon sen tunnin jälkeen... *raivostusta*, minuu ärsyttää aivan suunnattomasti, etten mie saa itteäni jumppaamaan, miun on pitäny jo kauan alottaa tekemään lihaskuntoharjoituksia, mutten oo vaan saanut aikaiseksi. Mie oon vaan niin hemmetin laiska, mut miun on ihan pakko ottaa itteäin niskasta kiinni ja tosissaan ruveta kohottamaan tätä kuntoo. Varsinkin sen takii et jos mie aion sinne tanssikoulutukseen hakee, ni mie en tosiaankaa voi olla mikään rapakuntonen. Ja mie ihan tosissaan aion hakee Teatterikorkeaan tai Turkuun tai Ouluun ammattikorkeakouluun, koska mie haluan tanssijaksi tai sitten vaihtoehtoisesti tanssinopettajaksi, oon halunnu koko pienen elämäni, koska minuu ei kiinnosta ammattina oikeen mikään muu kuin tanssijan ammatti. Ja oonha mie aika kaua tanssinukkii, 14 vuotta jos satubalettivuodet otetaan lukuun. Eli tässä tämä tilitys.
Otsikko on myös Alanis Morissetten biisin nimi, ehe ehe ;o)