Moips!

Hupsista, kello onkii jo noi paljo, mut mie viel keikun täl koneel. Mut ko kert valveil ollaa, ni voisha sitä vähä vuodattaa tuntojaan. Meiksit on mökil ja mie oon iha yksin koton, hehee, kukaa ei tuu sanomaa, et nyt meet kyl nukkumaan!

Oi mie haluun kertoo yhest minuu koskettaneesta leffasta nimeltä "Tipping the Velvet". Tai no oikeestaa se ei oo varsinaisesti mikään elokuva, se on oikeesti BBC:n minisarja, mut enivei. Eli, mie katoin sen tänään toisen kerran kokonaan, ko mie olin kattonu sen jo aikaisemmin, mut mie halusin taas nähdä sen.

 Ekal kattomiskerral se oli tosi satumaista katottavaa. Siis, se on kuvattu tosi ihanalla tavalla, etenkin se kohta oli aivan ihana missä Nan(Rachael Stirling) näkee ensimmäisen kerran Kittyn(Keeley Hawes), kun ne menee katsomaan sitä esitystä. Siinä kohdassa Nan lumoutuu aivan täysin Kittystä ja sitä lumoutumisen tunnetta korostetaan kuvaamalla hidastetusti Kittyn silmien ja huulten liikkeitä. Ja sitten Kitty laulaa "Oh, Rosie... Dear Rosie, there's a rose in my heart, for you." Ja sitten: "Catch!", ja heittää ruusun katsomoon. Ja sitten ruusu lentää kieppuen ilmassa hidastetusti, mutta Nanin takana oleva tyttö saa sen ruusun kiinni. Toinen ihana kohta oli se kun Kitty antaa Nanille käsisuudelman ja sanoo: "You smell..." ,ja Nan sanoo: "--like a herring!!" ja Kitty: "a bit like a herring, like a mermaid." Ja kolmas mieleenpainunut kohta ei oo kohtauksena niinkään ihana, mutta se laini oli aika hauska. Siinä Nan ja Kitty istuu vaunuissa ja Kitty sanoo tuohtuneena Nanille: "I hate the way you make me feel!!" Ja sit he suutelee...

Toisella katselukerralla mie itkin melkein koko sen filmin ajan, mie jotenkin keskityin siihen koskettavuuteen, ko mie tiesin ne kohdat. Ja se loppuhuipennus oli aivan sydäntä sykähdyttävä, sekä ensimmäisellä että toisella kerralla. Ensimmäisellä kerralla siin lopussa mie olin et ei!!!, ei tää tällee voi loppua, mie toivoin et Nan ois valinnu toisin, mut tokal katselukerral mie aattelin et loppujen lopuksi mie olisin valinnut ihan samoin kuin Nan. Järki sanoo, että hyvin valitsit Nan, mutta toisaalta tunteet sanoo että olisit valinnut toisin Nan-kulta. Tekihän se toinen väärin Nania kohtaan ja rakastihan se Nan F.:ää, mutta kyl mie luulen et Nanilla oli tunteita vielä K.:ta kohtaan silloin sinä iltana ennen sitä ratkaisevaa esitystä.

No niin nyt kello on todellakin paljon eli hyvää yötä rakkahani!

"I'm proud to be Nan King's friend, but I'm happy to be Nan Astley's lover!!"

 ~Florence Banner~